Внесення змін до персонального складу виконавчого комітету та інші питання сесії міської ради

24 вересня відбулось чергове засідання сесії міської ради. На порядку денному було розглянуто 27 питань включаючи «Різне».

Традиційно розглядалось питання про надання одноразової матеріальної допомоги. Допомога надається 20 жителям громади на загальну суму  84 000 грн.                                                                                

 Розглянули депутати  рішення про внесення змін до персонального складу виконавчого комітету. Зміни вносяться у зв’язку з тим, що в. о. старости  Олена Кравчук виходить із декретної відпустки. Тому зі складу виконавчого комітету виводиться діловод Наталія Буднік, а вводиться до складу виконкому Олена Кравчук. Депутати рішення підтримали одноголосно.

Присутні прийняли рішення відмовити в наданні згоди виробничому підрозділу «Коростеньска дирекція залізничних перевезень» на закриття станції Діброва Олевська. Також відмовлено в наданні погодження цьому ж виробничому підрозділу на відшкодування збитків від утримання станційного господарства та штату станції Діброва Олевська.

Підтримали депутати рішення про надання дозволу на придбання в комунальну власність та на баланс Олевської міської ради вбудованого нежитлового приміщення, у с . Калинівка шляхом купівлі-продажу. Вбудоване нежитлове приміщення, складає 18/100 часток будівлі, загальною площею 67,5 м2. Вартість купівлі вбудованого нежитлового приміщення визначена суб’єктом оціночної діяльності, відповідає ринковій вартості, яка зазначена у звіті про оцінку майна, який надає продавець.

 Одноголосно було підтримано рішення про надання дозволу на передачу основних засобів з балансу Олевської міської ради на баланс КНП «Олевський Центр первинної медичної допомоги» Олевської міської ради. А саме парковий комплекс (навіс металевий, лавка навісна з підлокітниками, паркан).

Також були розглянуто інші питання: про внесення змін до міського бюджету Олевської ОТГ на 2020 р.,про затвердження Примірного договору оренди майна, що належить до комунальної власності Олевської ОТГ, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності та ін.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту