Відкриття інклюзивних груп у садочках та інші питання виконавчого комітету

На засіданні виконавчого комітету Олевської міської ради , яке відбулось 25 вересня було прийнято рішення про внесення змін та доповнень до тарифів на платні медичні послуги КНП «Олевська центральна лікарня».

Зміни вносяться у зв’язку з тим, що було придбано апарат для дослідження Імуноферментного аналізу крові на COVID-19 IgM та Імуноферментного аналізу крові на COVID-19 IgG. При ІФА тестуванні виявляються імуноглобуліни IgM, які вказують на гострий процес та IgG, що свідчать про наявність антитіл на COVID-19. Вартість кожного з досліджень 159 грн.

Детальніше про тарифи на платні послуги за посиланням.

Одноголосно було прийнято рішення про відкриття інклюзивної групи у Варварівському ДНЗ №12 «Барвінок». Також вводиться посад асистента вихователя – 1 штатна одиниця та 0,5 ставки практичного психолога для забезпечення психолого-педагогічного супроводу дитини.

 Також погодили члени виконкому рішення про відкриття інклюзивної групи в Лопатицькому ДНЗ №18 «Дзвіночок» та введення посади вихователя – 1 штатна одиниця.

Присутні вирішили надати дозвіл на встановлення меморіальної дошки випускнику Олевської гімназії – Миколі Гайчені, загиблому воїну АТО. Меморіал встановлюватиметься на фасаді Олевської гімназії.

Виконавчим комітетом було вирішено надати дозвіл на встановлення:

  • чотирьох зблокованих тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, площею 26 м. кв. кожна, на земельній ділянці по  вул. Герцена, 13  в м. Олевськ;
  • тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності, площею 30 м. кв. на земельній ділянці по  вул. Центральна, 151  в с.Юрове;
  • двох зблокованих тимчасових споруди для провадження підприємницької діяльності, площею 30 м. кв. та 21 м. кв на земельній ділянці по  вул. Центральна, 151  в с.Юрове.

Термін розміщення  тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності становить 2 роки 11 місяців з дня реєстрації паспорта прив’язки. Термін встановлення тимчасових споруд  3 місяці з дня реєстрації паспорта прив’язки.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту