Про застосування обмежень на території району!

Олевське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області  повідомляє, що  з 05.10.2020 року рішенням Державної комісії з питань техногенноекологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 01.10.2020року № 34 Олевський район включений до «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки тому, вкрай важливо дотримуватись  обмежувальних протиепідемічних заходів, а саме:

  • проведення масових (спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів за участю більш як 220 осіб та більше однієї особи на 10 кв. метрів площі будівлі або території (якщо захід проводиться на відкритому повітрі), де проводиться захід;
  • діяльність закладів, що надають послуги з розміщення, крім готелів;
  • відвідування закладів освіти здобувачами освіти групами кількістю більш як 20 осіб, крім закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної та спеціалізованої мистецької освіти;
  • проведення закладами охорони здоров’я планових заходів з госпіталізації;
  • діяльність спортивних залів, фітнес-центрів, крім спортивних залів, фітнес-центрів, які здійснюють приймання відвідувачів не більше однієї особи на 10 кв. метрів приміщення;
  • приймання дітей до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку.
  • в магазинах, що розташовані у торговельно-розважальних центрах і побутового обслуговування населення, крім випадків забезпечення перебування у приміщенні не більше одного відвідувача на 10 кв. метрів торговельної площі;
  • діяльність з надання послуг громадського харчування, крім випадків приймання відвідувачів із забезпеченням наповненості не більш як на 50 відсотків посадкових місць у приміщенні закладу.

На вході до передбачених цим пунктом закладів, місць проведення заходу, де встановлено обмеження щодо максимальної кількості осіб  залежно від площі, розміщуються інформаційні матеріали із зазначенням можливої максимальної кількості відвідувачів.

Організатор заходу, власник закладу, який приймає відвідувачів, зобов’язаний контролювати їх кількість та обмежити доступ у разі перевищення допустимої кількості відвідувачів.

Олевське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області вкотре звертається до органів місцевої влади, керівників та працівників державних установ, до суб’єктів господарювання та громадян дотримуватись карантинних вимог.

Тільки дотримання вимог дасть можливість у звичайному режимі відвідувати дошкільні, загальноосвітні та позашкільні заклади, надавати послуги з громадського харчування, а головне –  зберегти здоров’я собі та своїм близьким.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту