Положення про оренду майна та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна

ОЛЕВСЬКА  МІСЬКА  РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я  № 1776

LVIІІ сесія                                                                                         VІІ скликання

від 03.09.2020 року

Про затвердження Положення про оренду майна Олевської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна

З метою раціонального, ефективного управління ресурсами територіальної громади, для врегулювання правових, економічних та організаційних відносин, пов’язаних з передачею в оренду майна, що перебуває в комунальній власності, керуючись ст.ст. 24, 75-781, Господарського кодексу України, ст.ст. 169, 172, 182, 327 Цивільного кодексу України, ст.ст. 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про оренду державного та комунального майна» № 157-IX від 03.10.2019р., постановою КМУ «Деякі питання оренди державного та комунального майна» від 03.06.2020 р. № 483 та враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань містобудування, будівництва, транспорту, житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва та сфери послуг, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Положення про оренду майна Олевської міської об’єднаної територіальної громади (додаток 1).

 

  1. Затвердити Порядок розподілу орендної плати за використання майна Олевської міської об’єднаної територіальної громади (додаток 2).

 

  1. Затвердити Тимчасовий порядок реалізації відносин у сфері оренди майна Олевської міської об’єднаної територіальної громади (додаток 3).

 

  1. Встановити, що до 01.10.2020 року або до появи відповідної технічної можливості в електронній торговій системі, якщо така буде забезпечена раніше, Положення про оренду майна Олевської міської об’єднаної територіальної громади застосовується з особливостями, передбаченими Тимчасовим порядком реалізації відносин у сфері оренди майна Олевської міської об’єднаної територіальної громади.

 

  1. Загальному відділу виконавчого апарату міської ради (Леся Саковець) забезпечити оприлюднення цього рішення в установленому законодавством порядку.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, будівництва, транспорту, житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва та сфери послуг (Віктор Осипчук).

Секретар ради                                                            Віталій ШЕЙКО

Положення про оренду майна Олевської міської об’єднаної територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту