Виконком погодив кандидатуру на посаду директора комунальної установи «Олевський міський центр комплексної реабілітації»

Сьогодні, 23 жовтня під час засідання виконавчого комітету було погоджено кандидатуру .

Диреткором «Олевського міського центру комплексної реабілітації» стала Юлія Покальчук. Контракт із керівником відповідної установи підписується терміном на 5 років. Виконком одноголосно прийняв відповідне рішення.

Також раніше було закуплено профспілкою Олевської міської ради оптоволоконний пучок бокового свічення (100 волокон, 3 м) та стіл для малювання піском з ніжками кольоровий на загальну суму 15 800 грн.

Під час засідання виконкому голова профспілки Леся Саковець вручила Юлії Покальчук технічну документацію на ці засоби.

Міський голова Олег Омельчук також привітав квітами Юлію Петрівну з новою посадою.

Довідково.

Покальчук Юлія Петрівна народилася 23 червня 1989 року в смт. Олевськ Житомирської області.

У 2011 році закінчила Національний університет фізичного виховання та спорту України і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Фізична реабілітація» та здобула кваліфікацію магістра з фізичної реабілатації.

Загальний стаж роботи Покальчук Ю.П. становить понад  7 років.

Юлія Петрівна була одним із ініціаторів створення центру соціальної реабілітації дітей з інвалідністю.

Свою трудову діяльність вона розпочала 02 вересня 2013 року на посаді керівника комунальної установи  Олевської районної ради «Олевський районний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів», де і працює по даний час.

За час роботи зарекомендувала себе як грамотний, здібний, відповідальний, ініціативний, старанний керівник та організатор.

Протягом короткого терміну їй вдалося згуртувати колектив, створити команду однодумців.

Юлія Петрівна користується повагою серед колег і жителів громади.          

Враховуючи професійні знання, досвід роботи, особисті ділові якості, вважаю, що ПОКАЛЬЧУК Юлія Петрівна зможе забезпечити виконання обов’язків  на посаді директора  КУ «Олевський міський центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю» Олевської міської ради.

 

Оптоволоконний пучок бокового свічення та стіл для малювання піском

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту