Відбулось перше пленарне засідання першої сесії Олевської міської ради VIIІ скликання

Сьогодні, 1 грудня, відбулось перше пленарне засідання першої сесії Олевської міської ради VIIІ скликання, участь у якій взяли 26 новообраних депутати.

Відкрив сесію голова Олевської ТВК Сергій Гилюк, який повідомив присутніх про результати виборів нового складу депутатів та голови Олевської міської ради.

Міським головою визнаний Лисицький Сергій Іванович, який набрав  5965 голосів, що становить 47,72% голосів виборців.

Міський голова VII скликання Олег Омельчук привітав новообраного міського голову з новою посадою, а також передав символічний ключ міста, який передається міським головам з 1982 року. Депутатському корпусу, виконавчому комітету та всім працівникам ради Олег Васильович подякував за роботу. 

Сергій Лисицький прийняв та підписав присягу та вступив до повноважень голови Олевської об’єднаної територіальної громади.

Далі, таємним голосуванням було обраного секретаря ради, ним став Сергій Мельник, член партії «Слуга народу», який раніше працював на посаді заступника міського голови.

Першим заступником міського голови було обрано Василя Ковальчука.

Заступниками голови з питань діяльності виконавчих органів ради стали Юрій Данюк та Сергій Гончар. Керуючим справами виконавчого комітету був обраний Володимир Дворецький.

В ході пленарного засідання депутатами було також затверджено склад постійних комісій Олевської міської ради.

 

Депутатами було прийнято рішення про утворення виконавчого комітету Олевської міської ради та визначення його чисельності.

Також одноголосно прийняли рішення про ранг посадової особи місцевого самоврядування, встановлення надбавки, матеріальної допомоги Олевському міському  голові.

Згідно цього рішення Сергію Лисицькому було присвоєно VІІІ ранг посадової особи місцевого самоврядування в межах ІV категорії посад.

Сергій Лисицький в свою чергу додав, що свою заробітну плату буде віддавати на благодійність, так як займається благодійницькою діяльність вже багато років.

Пізніше Сергій Гончар додав, що свою заробітну плату також буде віддавати на благодійні справи.

Перше пленарне засідання завершилось, друге пленарне засідання відбудеться 8 грудня.

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту