В міській раді обговорили механізм приєднання Радовельської сільської ради до Олевської ОТГ

7 грудня відбулась нарада щодо визначення напрямків та процедури приєднання Радовельської сільської ради до Олевської об’єднаної територіальної громади.

У нараді взяли участь міський голова Сергій Лисицький, його заступники Василь Ковальчук, Юрій Данюк та Сергій Гончар, секретар ради Серігй Мельник, керуючий справами виконавчого комітету Володимир Дворецький, головний лікар Олевського ЦПМД Олена Вишневська, начальник відділу освіти Валерій Левченко, його заступник Алла Гаврилюк, депутати міської ради Михайло Весельський, Назар Ковальчук та Анатолій Миндра, секретар сільської ради с. Радовель Валентина Жуковець, начальники відділів, спеціалісти міської ради та Олевської РДА.

Під час наради було обговорено про алгоритм дій та основні аспекти завершення децентралізації, приєднання Радовельської сільської ради до Олевської громади, а також  про нагальні проблемні питання щодо механізму прийому та передачіі майна: Біотехнічного ліцею «Радовель», амбулаторії, автомобіля швидкої допомоги, садочків, клубів та ін. на баланс Олевської міської ради. Також присутні детально  ознайомилися із окремими статями Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування та районних державних адміністрацій».

Михайло Весельский розповів про фінансування об’єктів, які за його підтримки будувались в селі Радовель, розповів своє бачення щодо активного розвитку громади та поділився своїм досвідом та зазначив, що спільними зусиллями та плідною працею ми зможемо досягнути гарних результатів та зробити Олевську громаду однією з найкращих в Україні.

 

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту