Відбулось друге пленарне засідання першої сесії Олевської міської ради VIII скликання

8 грудня відбулось друге пленарне засідання першої сесії Олевської міської ради VIII скликання.

На початку засідання міський голова Сергій Лисицький привітав присутніх депутатів зі святом Днем місцевого самоврядування, яке святкується в Україні 7 грудня,  та побажав міцного здоров’я, успіхів у роботі та благополуччя.

Голова Олевської ТВК Сергій Гилюк зачитав текст постанов про обрання та реєстрацію депутатів Олевської міської ради, а саме Леоніда Вардецького та Світлани Рудой (замість Юрія Данюка та Сергія Гончара, що припинили свої повноваження, у зв’язку із затвердженням їх на посади заступників міського голови).

Далі перейшли до порядку денного.

Одноголосно присутні підтримали рішення про затвердження договору про внесення змін №2 до Кредитного договору ЕSC 13/18 між Північною екологічною фінансовою корпорацією та Олевською міською радою. Суть змін полягає у тому, що змінився номер рахунку на отримання кредиту.

Підтримали депутати рішення про визначення розпорядника коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. Розпорядником коштів субвенції з державного бюджету місцевому бюджету було визначено Олевську міську раду.

Розглянули під час сесії пристуні рішення про реорганізацію Радовельської сільської ради Олевського району шляхом приєднання до Олевської ОТГ та утворення Радовельського старостинського округу Олевської ОТГ. Також згідно даного рішення створюється комісія з реорганізації Радовельської сільської ради області у складі: Сергія Лисицького (голова комісії), Василя Ковальчука, Олега Ковальчука, Олени Іванченко, Олексія Торгонського, Віри Дорош, Наталії Торгонської, Валентини Жуковець та Анни Мініної. На комісію покладено повноваження щодо здійснення повної інвентаризації основних засобів, нематеріальних активів, запасів, грошових коштів та розрахунків Радовельської сільської ради з перевіркою їх фактичної наявності та документального підтвердження станом на 31.12.2020. Дане рішення депутати одноголосно підтримали 26 «за».

Також на сесії було надано згоду на створення робочої групи із розробки Регламенту ради VIII скликання. враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань депутатської діяльності, регламенту, дотримання законодавства та протидії корупції, було вирішено створити групу групи із розробки Регламенту ради VIII скликання у складі: Ярослава Іванченка, Катерини Світельської, Наталії Яценко, Миколи Тимощука та Павла Налапка.

Під час сесії також було затверджено персональний склад виконавчого комітету Олевської міської ради. До складу якого будуть входити міський голова Сергй Лисицький, його заступники: Василь Ковальчук, Юрій Данюк та Сергій Гончар, а також старости всіх старостинських округів Олевської громади.

Також були розглянуті питання: про затвердження  розпорядження міського голови Олевської міської ради, про внесення змін до міського бюджету Олевської міської об’єднаної  територіальної громади на 2020 рік, про затвердження Положення про постійні комісії  Олевської міської ради, про прийняття земельних ділянок державної власності у комунальну власність та ін.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту