Міський голова Сергій Лисицький провів нараду з представником ВПС «Копище»

17 грудня міський голова Сергій Лисицький провів нараду з представником ВПС «Копище» – заступником начальника з персоналу майором Олександром Пешком.

На нараді також були присутні секретар міської ради Сергій Мельник, заступники міського голови Василь Ковальчук і Юрій Данюк, начальник відділу бухгалтерського обліку і звітності Віра Дорош та начальник відділу економічного розвитку, транспорту, туризму, інвестицій та комунальної власності Олег Ковальчук.

Присутні обговорили нагальні питання, що стосуються відділу прикордонної служби, зокрема, виділення коштів для покращення матеріально-технічного забезпечення. Раніше, на сесії міської ради, була прийнята відповідна Програма, тож питання виділення коштів можна буде розглянути при розподіленні вільного залишку або перевиконання бюджету відповідно до письмових пропозицій від ВПС «Копище».

Міський голова Сергій Лисицький прокоментував: «Ми повинні не залишити дане питання поза увагою. Люди мають відчувати, що влада про них не забула. Прикордонники оберігають наші кордони. Тому будемо допомагати, що від нас залежить, чим ми можемо допомогти в рамках чинного законодавства та існуючих можливостей».

Також було обговорено включення в Програму пільгового перевезення населення військовослужбовців ВПС «Копище» та передачу приміщення, в якому розміщується прикордонний загін, з балансу міської ради на баланс та у власність Державної прикордонної служби України.

Міський голова доручив своїм заступникам та начальникам відділів вивчити відповідні питання та надати інформацію. Також Сергій Іванович повідомив, що особисто відвідає прикордонний загін в рамках своєї робочої поїздки в село Копище.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту