Відбулось засідання виконавчого комітету в оновленому складі

17 грудня відбулось перше засідання виконавчого комітету в оновленому складі. До виконавчого комітету увійшли міський голова та його заступники, керуючий справами виконавчого комітету та старости сіл і селищ Олевської ОТГ.

Всього було розглянуто 20 питань, серед яких: про присвоєння індексу реєстрів для реєстрації нотаріальних дій в Радовельському старостинському окрузі, про актуалізацію даних щодо осіб, які перебувають на квартирному обліку, про видачу ордера на житлове приміщення та інші.

Одноголосно члени виконкому прийняли рішення про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 03.04.2020 р. № 48 «Про скасування оплати за здійснення виїзної торгівлі в м. Олевську у період карантину, пов’язаного з епідемією вірусу COVID-19». Згідно даного рішення, з 01.01.2021 року відновлюється оплата за здійснення виїзної торгівлі та виставкової діяльності.

Також було надано дозвіл ТОВ «Олевський ОРС» на розміщення 5 тимчасових  споруд для провадження підприємницької діяльності, площею 30 м. кв. кожна, в селі Юрове. Виконавець робіт має влаштувати благоустрій прилеглої території, забезпечити освітленням, урною для сміття біля тимчасової споруди, здійснювати прибирання прилеглої території, забезпечити водопостачання та водовідведення та заключити договір на вивезення твердих побутових відходів.

Традиційно розглядалось питання про зрізання аварійних зелених насаджень. Було надано дозвіл на зрізання 3 верб в м. Олевськ по вул. Свято-Миколаївська та клена в смт Новоозерянка по вул. Соборна.

Заступник міського голови Сергій Гончар виніс пропозицію щодо контролю за благоустроєм сіл громади. Міський голова Сергій Лисицький додав: «Я вважаю, що ми маємо вибудувати вже нову систему взаємовідносин між підприємцями, старостою і головою ОТГ».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту