На виконавчому комітеті було створено адміністративну комісію

Сьогодні, 29 грудня, відбулось засідання виконавчого комітету, де було розглянуто 6 питань.

Одноголосно вирішили надати статус службового житлового приміщення будинку, що є комунальною власністю Олевської міської територіальної громади, загальною площею 321,2 кв.м, придбаного за кошти державної субвенції, для функціонування дитячого будинку сімейного типу.

Також було створено адміністративну комісію при виконавчому комітеті Олевської міської ради та затверджено її Положення. До комісії увійшли перший заступник міського голови Василь Ковальчук (голова), секретар міської ради Сергій Мельник (заступник), головний спеціаліст юридичного відділу Роман Стафійчук (відповідальний секретар), керуючий справами виконавчого комітету Володимир Дворецький, начальник юридичного відділу Андрій Кравченко, начальник загального відділу Леся Саковець (члени комісії).

Члени виконкому вирішили надати дозвіл на розміщення  тимчасової  споруди для провадження підприємницької діяльності, площею 30 м. кв.,  на земельній ділянці по вул. Олевської республіки, 76  в місті Олевськ. Виконавець робіт має влаштувати благоустрій прилеглої території, забезпечити освітленням, урною для сміття, здійснювати прибирання прилеглої території, забезпечити водопостачання та водовідведення, заключити договір на вивезення твердих побутових відходів. У разі невиконання вимог цього рішення виконавець робіт позбавляється дозволу на розміщення тимчасової споруди.

Крім того були розглянуті питання: про продовження терміну дії паспортів прив’язки тимчасової споруди, про зміну адресних номерів, про розгляд і затвердження подання до Олевського районного суду Житомирської області про призначення опікуна.

Після розгляду всіх питань міський голова Сергій Лисицький поспілкувався зі старостами сіл громади та акцентував увагу на необхідності активності та ініціативи для кожного.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту