Відбулось засідання комісії з питань ТЕБ та НС

28 грудня відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Олевської міської ради.

На порядку денному було розглянуто 4 питання.

Комісія з питань ТЕБ і НС вирішила вжити заходів щодо запобіганню поширенню COVID-19 на території Олевської ОТГ у зв’язку з виявленням коронавірусної інфекції у працівника Олевського ЦРД №2 «Сонечко».

Так, з урахуванням пропозицій та зауважень, було вирішено призупинити навчально-виховний процес у Олевському ЦРД № 2 з 28 грудня 2020 р. до 6 січня 2021 року при цьому забезпечити дистанційне навчання.

Також присутні затвердили план роботи комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Олевської міської об’єднаної територіальної громади на 2021 рік.

Наступним було розглянуто питання про торгівлю промисловими групами товарів на території Олевського кооперативного ринку на період локдауну з 8 січня по 24 січня 2021 р.

Після обговорень, було вирішено рекомендувати приватним підприємцям здійснювати торгівлю промисловими групами товарів на території Олевського кооперативного ринку з дотриманням вимог постанови КМУ № 1236.

Останнім розглядалось питання про відзначення новорічних свят у будинках культури.

Відповідно до результатів обговорення між членами комісії комісія прийняла рішення рекомендувати відділу культури Олевської міської ради (Кльоц І.В.) проведення новорічних привітань та розважальних заходів на території Олевської громади на відкритому повітрі за умови дотримання карантинних обмежень та не більше 20 осіб з 31 грудня 2020 року до 1 години 1 січня 2021 року.

 

Протокол комісії № 21 від 28.12.2020 позачергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту