В Олевську відкрили дитячий будинок сімейного типу

30 грудня в Олевську відбулось відкриття дитячого будинку сімейного типу.

Будинок був придбаний за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам. Загальна вартість будинку склала 1 960 000 грн. Загальна площа будинку – 217.7 (кв.м)

На відкриття будинку завітали міський голова Сергій Лисицький та його заступник Юрій Данюк.

У цьому будинку буде жити родина Дениса та Юлії Горпиничів – батьків-вихователів. Зараз вони виховують трьох дітей Анастасію 7 років, Михайла 4 роки та Олексія , якому всього 5 місяців та вже найближчим часом сім’я Горпинічів поповниться ще двома дітками.

Сергій Лисицький зазначив, що немає нічого кращого для дитини, як мати сім’ю і побажав батькам-вихователям наснаги та терпіння.

Батько-вихователь Денис Горпинич запевнив, що вони будуть робити все від них залежне аби дітки зростали у любові та злагоді. Сам він розповів, що також виховувався у прийомній сім’ї, а дружина Юлія проживала під опікою прийомних батьків і вони прекрасно розуміють свою відповідальність. Тому, подружжя маючи своїх дітей вирішили подбати і про інших. Тож тепер в комфортних умовах зможуть виховувати дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування та забезпечити їм щасливе дитинство.

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту