Матчева зустріч борців Рокитне-Олевськ

29 грудня у смт Рокитне відбулась матчева зустріч з вільної боротьби між командами з Роктитного та м. Олевська. Зустріч проводилась по правилам – склад команди з 10 спортсменів.

Право захищати честь свого міста отримали: Іван Осипчук ( 23 кг), Арсен Конта ( 26 кг), Назар Моручков (29 кг), Ярослав Плотнік (32 кг), Іван Хлань (35 кг), Іван Лук’янчук (38 кг), Денис Шейко (42 кг), Ілля Лупаїна (47 кг) та Артем Сорока (53 кг).

На початку зустрічі команда борців з Рокитного вручила кожному спортсмену  із Олевська вимпели із їхнім логотипом. Під час проведення змагань тривали напружені сутички, ніхто не хотів здаватися, але нажаль команда Олевська у вазі 20 кг не виставила учасника, тому була зарахована поразка.

У наступних сутичках олевські борці змогли здобути 4 перемоги – це Іван Осипчук, Арсен Конта, Іван Хлань та Ілля Лупаїна , але для загальної перемоги цього було недостатньо. З рахунком 6-4 перемогу святкувала команда з Рокитного.

Всі переможці сутичок були нагороджені грамотами, медалями, а команда, яка перемогла – кубком та великим тортом. Повторна зустріч між командами Олевськ-Рокитне відбулася сьогодні, 5 січня, в Олевську у спортивному залі боротьби, про це згодом читайте на нашому сайті.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту