Перемога олевських борців у матчевій зустрічі Олевськ-Рокитне

5 січня у спортивному залі ЦХЕТУМу відбулась матчева зустріч з вільної боротьби серед юнаків між командами Олевська та Рокитного.

Незважаючи на поразку у Рокитному, тренерський скалд ДЮСШ боротьби розпочали дворазовими тренуваннями, навіть у вихідні дні.

Тому коли розпочалась матчева зустріч серед 10 категорій , шість сутичок виграли борці із Олевська – це Іван Осипчук, Аресен Конта, Іван Хлань, Іван Лук’янчук, Ілля Лупаїна, Атем Сорока. Таким чином команда з Олевська з рахунокм 6-4 здобула командну перемогу.

Варто додати, що майже вся команда Олевська складалася з вихованців одного тренера ДЮСШ Юрія Ямчинського, по одному учаснику надали тренери Кирил Дола та Микола Закіров. Фінансову підтримку в організації матчевої зустрічі та нагороджені спортсменів надав міський голова Сергій Лисицький.

По завершенню змагань міський голова Сергій Лисицький та його заступник Юрій Данюк привітали команду переможця та всім спортсменам побажали успіхів у спорті та побільше нових перемог. Команді з Рокитного Сергій Іванович вручив солодкий подарунок.

Олевська команда, яка перемогла була нагороджена загальною грамотою, медалями та грошовою премією у розмірі 1000 грн від депутата міської ради Миколи Тимощука.

Батьківська рада, тренерський колектив ДЮСШ дякуют міському голові та депутату міської ради за підтримку цього виду спорту.

Директор ДЮСШ боротьби

Володимир Попков

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту