Проєкт рішення Про затвердження Статуту Олевської міської територіальної громади Житомирської області в новій редакції 

Керуючись Європейською хартією місцевого самоврядування, Конституцією України, статтями 19, 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україніˮ, з метою приведення Статуту Олевської міської територіальної громади у відповідність до чинного законодавства України, створення сприятливих умов для повної реалізації членами громади прав на участь у здійсненні місцевого самоврядування та подальшому вирішенні питань місцевого значення, виражаючи волю громади, дбаючи про забезпечення демократичних засад місцевого самоврядування, міська рада,-

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Статут Олевської міської територіальної громади Житомирської області у новій редакції (додається).
  2. Вважати таким, що втратив чинність з моменту державної реєстрації Статуту Олевської міської територіальної громади Житомирської області (п. 1 цього рішення), Статут Олевської міської об’єднаної територіальної громади та рішення міської ради XVIII-ї сесії VII-го скликання про його прийняття від 16.11.2017 №333. 
  3. Міському голові вжити заходів щодо проведення державної реєстрації Статуту Олевської міської територіальної громади Житомирської області у новій редакції, відповідно до вимог чинного законодавства.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань депутатської діяльності, регламенту, дотримання законодавства та протидії корупції (Іванченко Я.С.).

Міський голова                                                                    Сергій ЛИСИЦЬКИЙ

Проєкт рішення Про затвердження Статуту Олевської міської територіальної громади Житомирської області в новій редакції 

Статуту Олевської міської територіальної громади Житомирської області в новій редакції 

Положення про громадські слухання

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту