Стан доріг, пункт обігріву та інші питання комісії ТЕБ та НС

14 січня відбулось позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, де були розглянуті найбільш нагальні питання Олевської громади.

Першочергово присутні обговорили вжиття додаткових заходів запобігання поширенню коронавірусу на території Олевської громади у зв’язку з ситуацією, яка склалася у навчальних закладах. Так, комісією було вирішено призупинити навчально-виховний процес у Радовельському та Корощинському закладі дошкільної освіти з 15 до 20 січня.

Разом з тим, за інформацією головного лікаря ЦПМД Олени Вишневської, наразі фіксується зменшення кількості виявлених хворих на COVID-19.

Також було визначено пункт обігріву громадян на випадок низьких температур. Раніше це була Олевська центральна лікарня, втім, так як Олевську ЦЛ визначено як лікарню для госпіталізації пацієнтів з COVID-19, розміщення пункту обігріву у приміщенні неможливе. Таким чином, пункт обігріву знаходитиметься у приміщенні Олевської міської ради за адресою м. Олевськ по вул. С. Миколаївська 4.

Було розглянуто також питання про вжиття заходів у разі погіршення погодних умов, можливого виникнення негативного впливу погодних умов на стале функціонування систем життєзабезпечення, енергозбереження, порушення теплопостачання об’єктів зокрема лікарень.

За даними Житомирського обласного гідрометеоцентру, протягом 15-19 січня на території Олевської міської територіальної громади очікується погіршення погодних умов – суттєве зниження температурного режиму. Більш детально про це читайте на нашому сайті.

Крім того було обговорено ще одне важливе для громади питання – утримування та обслуговування доріг, зокрема, присутні обговорили стан дороги Олевськ-Журжевичі. На засіданні також був присутній представник приватного підприємства «Автомагістраль». Було вирішено виїхати на місце, аби оцінити стан автодороги та визначити подальші дії для вирішення проблемного питання.

ПРОТОКОЛ № 2 позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту