Сергій Лисицький взяв участь у Загальних зборах Житомирського РВ АМУ

27 січня міський голова Сергій Лисицький та секретар міської ради Сергій Мельник взяли участь у засіданні Загальних зборів Житомирського регіонального відділення Асоціації міст України.

У роботі Зборів також взяли участь Виконавчий директор АМУ Олександр Слобожан, голова Житомирського РВ АМУ, Житомирський міський голова Сергій Сухомлин, виконавча директорка Житомирського РВ АМУ Тетяна Кухарська, голови громад Житомирської області.

Із обранням і початком роботи у новій каденції учасників заходу – голів громад Житомирської області, привітав Виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан, який наголосив на результатах та подальших завданнях АМУ, а також закликав місцеве самоврядування бути єдиним голосом у відстоюванні своїх інтересів.

Відповідно до порядку денного першим питанням було поставлено на голосування обрання нового Голови Житомирського регіонального відділення Асоціації міст України. Ним став Житомирський міський голова Сергій Сухомлин. Його кандидатуру підтримали одноголосно.

Під час засідання учасники заходу надавали свої пропозиції щодо плану роботи Асоціації міст України.

Як зазначила Тетяна Кухарська, виконавча директорка Житомирського РВ АМУ додала, що Асоціація міст України завжди відстоює інтереси громад, принципи та ідеї місцевого самоврядування заради покращення життя людей та спроможності громад. Також на сьогоднішній день 33 громади Житомирської області є членами регіонального відділення. Крім того, у 2021 році Житомирське РВ АМУ відзначатиме 20-річчя від свого заснування.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту