Делегація з Олевська відвідала Бориспіль з метою перейняття досвіду

28 січня делегація з Олевська у складі: міського голови Сергія Лисицького, його заступника Юрія Данюка, директора ДЮСШ боротьби Володимира Попкова, керівника «Спортивного клубу Олевськ Тхеквондо ІТФ «Фенікс» Ігоря Попова, голови Олевської МО ВФСТ «Колос» Володимира Рабоша, голови федерації футболу в Олевській ТГ Віктора Шапорди, керівника спортивного клубу змішаних єдиноборств “ММА” Андрія Кондратюка та Валерія Шапорди відвідали місто Бориспіль з метою обміну досвідом організації місцевого самоврядування та знайомства з кращими практиками розбудови інфраструктури громади.

Гостей з Олевська гостинно зустріли в залі міської ради міський голова Борисполя Володимир Борисенко та його заступниця Людмила Пасенко.

Під час зустрічі новообраний очільник Борисполя поділився своїми планами розвитку громади. Присутні поспілкувались та обмінялись ідеями та планами у покращенні життя громад.

Далі були проведені екскурсії в Бориспільському міському центрі спорту та фізичного здоров’я населення, реабілітаційному залі «Здоров’я» Бориспільскому центрі спорту та ФЗН, де знайомство із закладом проводив інструктор з фізичної культур та спорту Микола Хіценко. Також гості завітали в Дитячо-юнацьку спортивну школу.

Під час знайомства з спортивною галуззю Борисполя представники спорту Олевщини дізнались про нові форми і методи, які можна адаптувати до умов нашої громади, можливості збільшення спортивних секцій з новими видами спорту.

Олевська делегація ознайомились із практикою будівництва вуличних спортивних майданчиків та роботою установ для дітей та молоді Борисполя.

Крім досвіду організації спортивної галузі громади розглянули також функціонування ряду не менш важливих сфер життєдіяльності громади. Зокрема, Сергій Лисицький, Юрій Данюк разом із Людмилою Пасенко відвідали дві амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Гості були приємно вражені результатами трансформації закладів, адже приміщення були сучасно облаштовані всім потрібним медичним обладнанням відповідно до табеля оснащення та забезпечують повний перелік послуг первинної медико-санітарної допомоги. Це дозволяє констатувати, що реформування первинної ланки надання медичної допомоги в громаді здійснено ефективно.

По завершенню зустрічі Олевського міського голову Сергія Лисицького та його заступника Юрія Данюка запросили у Бориспільській державний історичний музей, де відбулося відкриття вставки «Митці –рідному місту», яку представляють учасники Творчого клубу «Спілка митців Борисполя».

Колядками привітали присутніх учасники ансамблю «Травневі роси». Від імені бориспільських митців новообраному міському голові Володимиру Борисенку був вручений символічний ключ, який символізує достаток та є як оберіг від злих намірів.

Підводячи підсумки, учасники заходу обмінялись планами щодо майбутньої співпраці та подякували один одному за розуміння та готовність ділитися своїми напрацюваннями та досвідом. Сергій Лисицький, в свою чергу, запросив також мера Борисполя познайомитись з Олевщиною, на що Володимир Борисенко з радістю погодився.

 

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту