На Олевщині ліквідовують наслідки снігопаду

Цього року зима видалась особливо сніжною. З 8 по 10 лютого на Олевщині пройшов великий снігопад, тому для боротьби з його наслідками міська рада залучила всю спецтехніку.

З самого ранку комунальники працюють в посиленому режимі. Також в кожному старостинському окрузі працює спецтехніка для ліквідації снігопаду. Наразі в Олевську тривають роботи з розчищення доріг та тротуарів по вулиці Київська, адже це чи не одна з найбільш прохідних вулиць у місті та на якій відбувається інтенсивний рух транспорту. Сніг трактори згортають до кучі та вивозять його аби не створювати величезні кучугури.

Велика вдячність також небайдужими жителям, які мають спеціальну техніку та самостійно долучаються до роботи з ліквідації наслідків снігопаду: Базовському Олександру, Рудницькому Валентину, Козловцю Михайлу та ін.

Варто зазначити, що за прогнозуванням синоптиків найближчим часом на Житомирщині протягом 11-13 лютого очікуються складні погодні умови, тому прохання до всіх жителів громади бути максимально уважними та обережними, водіям за кермом обов’язково дотримуватись швидкісного режиму та безпечної дистанції.

Давайте будемо з розумінням ставитись до спільної проблеми, адже громада формується з кожного з нас, і тому, лише спільними зусиллями  набагато легше і ефективніше можна вирішити будь яку проблему.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту