Міський голова Сергій Лисицький зустрівся з родичами загиблих учасників АТО

Напередодні Міжнародного жіночого дня, міський голова Сергій Лисицький зустрівся з родичами загиблих учасників АТО, які загинули під час виконання службового обов’язку із захисту нашої країни.

На зустрічі також були присутні заступник міського голови Юрій Данюк та керуючий справами виконавчого комітету Володимир Дворецький.

Зустріч була організована для відвертого діалогу з сім’ями загиблих, щоб вислухати їх проблеми, надати їм підтримку та поради.

Сергій Лисицький на початку розмови висловив слова співчуття родинам, які втратили своїх близьких та запевнив, що в будь який час вони можуть розраховувати на підтримку міської ради та його особисто.

«Ви втратили найдорожчих людей , справжніх патріотів нашої держави, тому  наше завдання зробити усе можливе, щоб покращити ваше життя в побутових умовах, допомогти вам у вирішенні проблемних питань», – зазначив міський голова.

Під час зустрічі присутні обговорили про проблеми, з якими доводиться зіштовхуватись родинам загиблих Олевських бійців АТО, а також вислухали їхні побажання та пропозиції.

Сергій Лисицький додав, що вшанування і увіковічення пам’яті наших загиблих військових – це не просто обов’язок керівництва громади, це шана і гордість за справжніх Героїв, які віддали життя за Україну. Тож профільним заступникам буде доручено розглянути та посприяти у найшвидшому вирішенні проблемних питань.

Родичі загиблих воїнів АТО подякували за організовану першу зустріч із керівництвом та співпрацю.

По завершенні зустрічі міський голова привітав квітами та грошовою допомогою жінок з Міжнародним жіночим днем, побажав міцного здоров’я, удачі, добра та здійснення всіх заповітних мрій.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту