Про результати проведення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів нерухомості, що належать до комунальної власності Олевської громади

Інформація Олевської міської ради Житомирської області про результати проведення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів нерухомості, що належать до комунальної власності Олевської міської територіальної громади, з метою визначення ринкової вартості об’єктів, які підлягають передачі в оренду, що відбувся 09.03.2021 року, а саме:

  • приміщення в нежитловій будівлі, загальною площею – 38,8 м2, за адресою: 11025, вул. Микола Хоречка, 1, с. Радовель, Коростенського району, Житомирської області. Балансоутримувач: Олевська міська рада.
  • приміщення в нежитловій адмінбудівлі, загальною площею – 41,2 м2, за адресою: 11040, вул. Житомирська, 55, с. Кишин, Коростенського району, Житомирської області. Балансоутримувач: Олевська міська рада.
  • приміщення в нежитловій адмінбудівлі, загальною площею – 24,1 м2, за адресою: 11043, вул. Житомирська, 41-А, с. Зубковичі, Коростенського району, Житомирської області. Балансоутримувач: Олевська міська рада.
  • приміщення в нежитловій адмінбудівлі, загальною площею – 20,1 м2, за адресою: 11014, вул. Центральна, 54 с. Юрове, Коростенського району, Житомирської області. Балансоутримувач: Олевська міська рада.

Переможцем конкурсу визнано суб’єкт оціночної діяльності – Житомирську товарну агропромислову біржу, код ЄДРПОУ 30736919, на таких умовах: вартість послуг за об’єкт  оцінки – 1 400,00 грн., термін виконання – 5 днів.

 

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту