Депутати на позачерговій сесії спрямували 1 500 000 грн. на реконструкцію стадіону “Колос”

Сьогодні, 18 березня, відбулось позачергове засідання сесії міської ради, на якому було розглянуто одне питання.

Перед початком засідання помічник народного депутата України Володимира Арешонкова Валерій Троян вручив Грамоти Верховної Ради України за заслуги перед українським народом: директору Олевської ЗОШ №3 Раїсі Бабич, вчительці Олевської ЗОШ №2 Наталії Шибецькій, вчительці Лопатицької ЗОШ Світлані Ничипорук, вчительці Тепеницької ЗОШ Зої Черних.

Далі перейшли до розгляду питання про внесення змін до бюджету Олевської міської територіальної громади на 2021 рік.

На підставі поданих документів, погоджених на постійній комісії міської ради з питань бюджету, економічного розвитку, комунальної власності, підприємництва, торгівлі та залучення інвестицій 18 березня 2021 року було запропоновано внести наступні зміни до міського бюджету. За рахунок вільного залишку коштів загального фонду, який утворився станом на 01.01.2021 року – 1 500 000,00 грн, спрямувати на співфінансування проєкту “Реконструкція майнового комплексу стадіону «Колос» по вул. Промислова, 8-а в м. Олевськ».

Варто додати, що за сприяння та ініціативи міського голови Сергія Лисицького цього року в Олевську розпочнеться реконтсрукція стадіону «Колос». Питання реконструкції  стадіону гостро стояло у місті близько 5 років, тому міський голова доклав усі зусилля аби цю проблему якнайшвидше вирішити.

4 березня під час засідання Комісії для оцінки та відбору проєктів, що будуть реалізовуватися коштом ДФРР у 2021 році було одноголосно затверджено проєкт “Реконструкція майнового комплексу стадіону «Колос» по вул. Промислова, 8-а в м. Олевськ».

Реконструкція стадіону буде проводитися в рамках Національної програми «Велике будівництво». Загальна вартість усіх робіт – близько 40 млн грн. Більшу частину коштів на реалізацію проєкту буде виділено з державного бюджету, частину, а саме 1 500 000 грн. на умовах співфінансування потрібно було виділити з міського бюджету.

Депутати одноголосно підтримали дане рішення 21 «за».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту