В міській раді обговорили про превентивну роботу з попередження вчинення злочинів в Олевській громаді

Сьогодні, 24 березня, в актовому залі міської ради відбулась спільна координаційна нарада за участі представників місцевої влади, поліції, прокуратури, Олевського РС філії ДУ “Центр пробації”, освіти, органів соціального захисту населення, опікунської ради та ін.

Під час наради присутні обговорили про превентивну роботу з попередження злочинів в Олевській ТГ, особливо по забезпеченню безпеки осіб похилого віку та самотніх громадян.

Учасники наради висловили  думки про необхідність та важливість співпраці з метою проведення спільних заходів з профілактики правопорушень та надали свої конструктивні пропозиції, щодо вжиття додаткових заходів для зміцнення законності та попередження злочинності в Олевській громаді.

Також заступник міського голови Юрій Данюк зазначив, що працівниками центру соціальних служб  та служби у справах дітей будуть проводитись профілактичні рейди для обстеження умов проживання дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах та буде проводитись профілактична робота з дітьми, які зазнали насильства та жорстокого поводження. Також комісія буде здійснювати вечірні рейди щодо дотримання протиепідемічних заходів та попередження негативних проявів серед неповнолітніх.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту