Міський голова Сергій Лисицький долучився до весняної акції «Створюємо ліси разом»

1 квітня на базі ДП «Олевське лісове господарство» у Кам’янському лісництві (квартал №24) на площі 0,9 га відбулася весняна акція «Створюємо ліси разом» ініціатором якої є Державне агентство лісових ресурсів України.

До акції долучились: міський голова Сергій Лисицький, його заступники Василь Ковальчук та Юрій Данюк, голова Коростенської РДА Юрій Тарасюк разом із заступниками, юні учасники учнівського лісництва та школярі Олевської ЗОШ №3.

Все дійство проходило під керівництвом начальника ДП «Олевське лісове господарство» Володимира Мазарчука та представників лісового господарства.

Всі учасники акції підійшли до свого завдання з цікавістю та з великою відповідальністю. І вже за декілька годин було висаджено понад 5000 саджанців дерев дуба та модрини.

Школяри також дізналися багато нового та корисного про ліс та роботу лісівників, стали ближчими до природи, а за приємною працею мали змогу познайомитись ближче та поспілкуватись.

В свою чергу лісівники щиро подякували за допомогу та запевнили, що зроблена справа надзвичайно корисна та залишить свій слід майбутнім поколінням!

Варто зазначити, що ДП «Олевське лісове господарство» займає загальну площу 61123,3 га, в тому числі вкритої лісом – 55263,6 га. До складу лісгоспу входять 8 лісництв: Олевське, Покровське, Руднянське, Журжевицьке, Хочинське, Юрівське, Сновидовицьке, Кам’янське. В складі ДП «Олевського лісового господарства» діє одне учнівське лісництво, в діяльності якого беруть участь 24 учні.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту