Про об’єднання дитячих спортивних шкіл та інші питання сесії міської ради

2 квітня відбулось чергове засідання сесії міської ради. На порядку денному було розглянуто 61 питання включаючи «Різне».

Присутні депутати прийняли рішення про внесення змін до міського бюджету.

Відповідно до рішення сесії Коростенської районної ради  від 24.02.2021 року №79 надано іншу субвенцію для бюджету Олевської міської територіальної громади:

  • на реконструкцію Будинку культури в с. Радовель – 2 100 000 грн.

Відповідно до рішення сесії Білокоровицької сільської ради  від 26.02.2021 року №73 надано іншу субвенцію для бюджету Олевської міської територіальної громади:

  • на утримання КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» – 20 655 грн.

Традиційно розглядалось питання про надання одноразової матеріальної допомоги. Допомога надається 4 жителям громади, які уклали контракт із ЗСУ на загальну суму  40 000 грн.  

Цього разу одноголосно підтримали депутати рішення про реорганізацію комунальної установи «Олевська дитяча-юнацька спортивна школа боротьби» Олевської міської ради шляхом приєднання до комунальної установи «Олевська дитячо-юнацька спортивна школа» Олевської міської ради.

Таке рішення було прийнято з метою ефективного забезпечення розвитку здібностей вихованців в обраному виді спорту, створення необхідних умов для гармонійного виховання, фізичного розвитку, повноцінного оздоровлення, змістовного відпочинку і дозвілля дітей та молоді, самореалізації, набуття навичок здорового способу життя та задля подальшої економії та раціонального використання бюджетних коштів.

Одноголосно затвердили депутати міську Програму запобігання, протидії домашньому насильству та торгівлі людьми на 2021 рік.

Мета цієї програми – запобігання та протидія  домашньому насильству та/або насильству за ознакою статі; запобігання та протидія торгівлі людьми, зокрема шляхом підвищення ефективності виявлення осіб, які вчиняють такі злочини або сприяють їх вчиненню, а також захист прав осіб, постраждалих від торгівлі людьми, особливо дітей, та надання їм допомоги.

Присутні погодили також рішення про звернення депутатів Олевської міської територіальної громади VIII скликання до Голови Верховної Ради України, Прем’єр-Міністра України, голови Житомирської обласної державної адміністрації, голови Житомирської обласної ради та Народних депутатів України.

Звернення подається з прохання ініціювати виділення необхідного обсягу коштів для забезпечення дитини з інвалідністю життєво необхідним медичним препаратом (Еврісіді (Рисдіплам), вартість одного флакону (0,75 мл) становить 260 160,90 грн.

Також були розглянуті питання про припинення дії договорів оренди землі, про затвердження  умов передачі об’єктів нерухомого майна, що належать до комунальної власності Олевської громади в оренду на аукціоні, Про затвердження переліку об’єктів малої приватизації, що підлягають приватизації у 2021 році, про надання згоди на прийняття нерухомого майна з державної власності у комунальну власність Олевської громади в особі Олевської міської ради.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту