Соціальні, фінансові та інші питання виконавчого комітету

5 квітня відбулося засідання виконавчого комітету Олевської міської ради. Де розглядалися питання соціального, фінансового та господарського характеру.

На початку засідання члени виконавчого комітету розглянули питання про надання одноразової матеріальної допомоги жителям Олевської громади. Одноголосно було вирішено надати матеріальну допомогу на такі потреби:

  • поховання громадян;
  • ліквідацію наслідків пожежі;
  • лікування громадян.

Загальна сума виділених коштів з місцевого бюджету складає 152 000 грн.

На розгляд виконавчого комітету також було винесено питання про представлення до звання «Мати-героїня» двох жительок Олевської міської територіальної громади: Кульбач Ольги та Лозко Людмили, які народили та виховали  п’ятеро дітей до 8-річного віку.

Члени виконавчого комітету затвердили звіти фінансових планів комунального некомерційного підприємства «Олевський центр первинної медицини» за 2020 рік та КНП «Олевська центральна лікарня» Олевської міської ради за IV квартал 2020 року, затвердили переліки об’єктів на яких засуджені та правопорушники будуть відбувати громадські роботи на території Радовельського старостинського округу протягом  2021 року та визначення видів цих робіт.

Також було погоджено перелік об’єктів та видів робіт на 2021 рік для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді суспільно корисних робіт.

Під час засідання були розглянуті важливі соціальні питання. Виконавчий комітет своїм рішенням утворив міждисциплінарну команду для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

За результатами роботи служби у справах дітей Олевської міської ради виконавчий комітет затвердив два подання до Олевського районного суду про призначення опікуна над недієздатними особами, три висновки органу опіки та піклування про позбавлення батьківських прав відносно п’яти малолітніх дітей, що опинились у складних життєвих обставинах. Також надано статус дитини-сироти двом дітям, що втратили батьків та затверджено два висновки щодо надання дозволу на вчинення правочину в інтересах двох малолітніх дітей.

Під час засідання розглядались питання про затвердження режимів роботи: закладу ресторанного господарства кафе «Гостинний двір» Радовель», магазину «Хліб» та магазину «Бірвілль».

Присутні члени виконкому надали дозвіл на зрізання аварійних, сухостійних і фаутних дерев, а також самостійних і порослих дерев на території населених пунктів Олевської міської територіальної громади. Зрізані аварійні дерева оприбуткують, як дрова та використають для опалення об’єктів соціальної сфери міської ради та громадян.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту