В ЦХЕТУМі відбулась виставка виробів із бісеру та іграшок-сувенірів

27 квітня в Центрі художньої естетичної творчості учнівської молоді відбулась закрита виставка виробів із бісеру, іграшок-сувенірів, яку відвідали заступник міського голови Юрій Данюк та начальник відділу освіти, молоді та спорту Валерій Левченко.

Захід відбувся із дотриманням всіх карантинних вимог.

До слова була запрошена керівниця гуртка Ірина Поліщук, яка працює понад 25 років в ЦХЕТУЦМі.

“Я люблю свою роботу, люблю дітей , які відвідують наш заклад, бо вони креативні , талановиті та творчі. Кожна дитина до свого виробу підходить з великою старанністю та відповідальністю, цьому засвідчує те, що вихованці постійно беруть участь у різноманітних конкурсах, як обласних так і в міжнародних (онлайн) та займають призові місця»,- зазначила керівниця гуртка.

Вихованці центру також продемонстрували власноруч виготовлені вироби та зазначили, що люблять створювати щось нове , цікаве та оригінальне та із великим задоволенням створюють нові роботи.

Під час заходу гостям провели майстер клас із виготовлення різних виробів та подарували влсноруч виготовлені дітьми подарунки.

В кінці зустрічі Юрій Михайлович додав, що планується до кінця року в Цетрі відкрити додаткові гуртки технічно-наукового напрямку для залучення більшої кількості дітей.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту