Міський голова Сергій Лисицький зустрівся з підприємцями

30 квітня в актовому залі міської ради відбулась зустріч з підприємцями, діяльність яких обмежена, відповідно до «червоного» рівня епідемічної небезпеки встановленого Державною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На зустрічі були присутні: міський голова Сергій Лисицький, його заступник Юрій Данюк та керуючий справами виконавчого комітету Володимир Дворецький.

Під час зустрічі було обговорено ряд питань, щодо відновлення роботи літніх майданчиків у парках, біля кафе, а також проведено роз’яснювальну бесіду щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції серед населення.

Після обговорення було вирішено дозволити надавати послуги громадського харчування на відкритих (літніх) майданчиках просто неба за умови дотримання карантинних вимог. При цьому персонал і відвідувачі (крім часу приймання їжі) мають бути забезпечені засобами індивідуального захисту. Для персоналу мова йде про захист обличчя, очей та рук, для відвідувачів – про респіратори або захисні маски.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту