В яких умовах громада проводитиме Великодні свята вирішувалось на засідання комісії ТЕБ та НС

Сьогодні, 30 квітня, за круглим столом відбулось засідання комісії ТЕБ та НС під головуванням міського голови Сергія Лисицького.  На засіданні обговорювалось про те, в яких умовах громада проводитиме Великодні свята.

Головним і спірним питанням, яке вирішувалось на засіданні було відкриття літніх майданчиків у парках, біля кафе для відпочинку мешканців громади під час Великодніх свят.

Начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Олевського РУ ГУ Держпродспоживспілки в Житомирській області Олена Коц повідомила присутніх, що при «червоному» рівні епідемічної небезпеки неможливе пом’якшення карантинних норм.

Натомість головний лікар Олевської центральної лікарні доповів, що станом на 30.04.2021 р. ситуація захворюваності на COVID-19 стабільна, а в. о. головного лікаря КНП «Олевський центр первинної медичної допомоги» Олевської міської ради Наталія Мельчинська додала, що звернень громадян, щодо проведення ПЛР-тестів значно менше порівняно з початком місяця.

З урахуванням пропозицій та зауважень комісією було вирішено відкрити літні майданчики у парках, біля кафе, але обов’язково з дотриманням карантинних вимог.

Богослужіння в храмах також пройдуть з урахуванням вимог «червоного» рівня епідемічної небезпеки. Віряни мають бути в захисних масках і дотримуватись дистанції не менше 1,5 м. Рекомендовано відвідувати богослужіння і освячувати пасхальний кошик лише 1-й особі від домогосподарства.

В ході обговорення також вирішено відновити заняття з індивідуального практичного водіння в 11 класі з професії 8322 «Водій автотранспортних засобів категорії «В»,»С1», «С».

Протокол № 13

 

 

 

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту