Працівники Олевської міської ради провели весняне прибирання в парку ім. Гагаріна

Сьогодні, 17 травня, в парку ім. Гагаріна відбулась весняна толока. Попри дощову погоду, вдалось виконати досить великий об’єм роботи.

До прибирання парку міста долучились бригада благоустрою на чолі із заступником міського голови Сергієм Гончарем та працівники міської ради.

Прибирання відбулось із дотриманням усіх соціальних дистанцій. Учасники зібрання були розподілені по локаціях, де: загрібали листя та сміття, підмітали стежки зрізали гілки і сухостійні насадження, білили дерева, скошували траву та вивозили сміття.

Всю цю роботу працівники із структурних підрозділів та відділів міської ради виконали за один день, і вже під вечір територія парку мала значно кращий вигляд, аніж вранці.

Парк ім. Гагаріна  – це місце де збираються дорослі і діти щодня, щоб відпочити та гарно провести свій час, тому потрібно завжди підтримувати це місце в охайному вигляді.

Керівництво міської ради просить кожного цінувати роботу зроблену сьогодні, культурно відпочивати і не залишати сміття після себе в парку!

ПІСЛЯ ПРИБИРАННЯ

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту