Традиційний турнір з волейболу серед дівочих команд Олевщини – “Кубок весни” – 2021 р.

22 травня в спортивній залі Олевської ДЮСШ відбувся традиційний турнір з волейболу серед дівочих команд Олевщини – “Кубок весни” – 2021 р., організатором якого виступила Олевська МО ВФСТ “Колос”.
Участь у турніри взяли 6 команд дівчат, які були розподілені на дві підгрупі.
В підгрупі “А”, перемігши БТЛ “Радовель” та “Олевськ”- 2 (ЗОШ №3), перше місце посіли волейболістки ВК “Лопатичі”, друге місце в дебютанток турніру – у дівчат з Радовля.
В підгрупі “В” рівних не було минулорічним чемпіонкам – ВК “Кишин”, які по черзі перемогли “Олевськ” – 1 (ЗОШ №3) та ВК “Жубровичі”, другими стали олевчанки.
В матчі за 3-тє місце в турнірі, дівчата БТЛ “Радовель” несподівано здолали “Олевськ” – 1 – 2:0 за сумою партій.
Справжньою окрасою турніру став фінал між ВК “Кишин” та ВК “Лопатичі”. Вигравши впевнено першу партію, кишинські спортсменки зіткнулись з неабияким супротивом суперниць в другій партії. Дівчата із Лопатич повели в рахунку в першій її частині та все-таки досвід та клас кишинських волейболісток дався взнаки, які переломили ситуацію на свою користь, впевнено здобувши перемогу.
По завершенні турніру, заступники Олевського міського голови Василь Ковальчук та Сергій Гончар, голова Олевської МО ВФСТ “Колос” Володимир Рабош, вручили всім учасницям солодкі подарунки та грамоти, команд – призерів нагородили медалями за 2-ге та 3-тє місця, а чемпіонки турніру – ВК “Кишин”, отримали від керівництва міської ради та ВФСТ “Колос”  медалі за 1-ше місце, пам’ятні сувеніри, волейбольний м’яч та красень – “Кубок Весни”.
Організатори турніру та команди-учасниці, висловлюють щиру вдячність, генеральному спонсору “Кубка весни” – 2021 р. – заступнику Олевського міського голови Сергію Гончару та вже традиційному спонсору даного заходу, депутату міськради Ярославу Іванченку.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту