Про заходи щодо створення безпечних умов для учасників ЗНО та інші питання комісії ТЕБ та НС

Сьогодні, 24 травня, в Олевській міській раді відбулось позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням міського голови Сергія Лисицького.

На засіданні розглядалось три питання. Перше з яких – забезпечення готовності до реагування на можливі надзвичайні ситуації в умовах ускладнення воєнно – політичної обстановки.

Після виступу військового комісара та начальника ДСНС комісія одноголосно вирішила зобов’язати відповідні структури провести підготовку цивільного захисту населення у разі виникнення надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру.

Слідуючим питанням було, створення безпечних умов для учасників зовнішнього незалежного оцінювання та вступних випробувань.

Комісія одноголосно вирішила, що освітяни та поліція сприятимуть забезпеченню протиепідемічних заходів, громадського порядку під час проведення ЗНО та вступних іспитів, здійснюватимуть контроль за дотриманням тимчасових рекомендацій  в період карантину у зв’язку з поширенням COVID-19.

Останнім питанням, яке розглядала комісія –  надання дозволу на проведення розважальних заходів (дискотеки) в приміщеннях закладів культури Олевської ТГ.

У ході обговорення було вирішено дозволити проведення дискотек  в приміщеннях, але з дотриманням карантинних вимог.

Протокол №17

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту