Відбулась розширена нарада зі старостами та керівниками бюджетних установ Олевської громади

27 травня у Міському будинку культури відбулась розширена нарада, участь у якій взяли: міський голова Сергій Лисицький, секретар міської ради Сергій Мельник,  заступники міського голови Василь Ковальчук та Сергій Гончар, керуючий справами виконавчого комітету Володимир Дворецький,  начальник відділу освіти, молоді та спорту Валерій Левченко, начальник відділу культури та туризму Ірина Кльоц, військовий комісар, підполковник Мирослав Бацюн, начальник Олевського районного сектору Управління ДСНС Віктор Стужук, начальник Олевського відділення поліції Ігор Григоришин, в.о. генерального директора Олевського ЦПМД Наталія Мельчинська. Також на нараду були запрошені старости сіл громади, керівники навчальних закладів, директори БК, бібліотек та ін.

В ході засідання учасники зібрання розглянули ряд нагальних питань, серед яких: про забезпечення готовності до реагування на можливі надзвичайні ситуації в умовах ускладнення воєнно-політичної обстановки, про забезпечення чистоти на підприємствах та у приватних садибах (укладання договорів щодо вивозу сміття), про співпрацю, між відділами, структурними підрозділами Олевської міської ради, про підготовку до опалювального сезону у бюджетних установах громади та ін.

Під час наради з вищезазначених питань були заслухані керівники відповідних структурних підрозділів. Крім того, надано доручення з вирішення актуальних  проблемних питань щодо підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери громади до нового опалювального сезону 2021/2022 року, а також  щодо забезпечення чистоти на підприємствах та у приватних садибах, про важливість дотримуватись правил благоустрою.

Наприкінці наради міський голова наголосив, що всі питання важливі та головне вирішувати їх повинні всі разом. Кожен повинен почати з себе, не чекаючи ініціативи від керівництва, а разом робити добрі справи на благо громади.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту