Напередодні VІІІ сесії Олевської міської ради відбулось засідання бюджетної комісії

Сьогодні, 1 червня, відбулось засідання постійної бюджетної комісії, де розглядались питань бюджету, економічного розвитку, комунальної власності, підприємництва, торгівлі, залучення інвестицій та соціально-гуманітарні питання.

У засіданні взяли участь міський голова Сергій Лисицький, секретар міської ради Сергій Мельник, перший заступник міського голови Василь Ковальчук, керуючий справами виконавчого комітету Володимир Дворецький, начальник фінансового управління Катерина Горпиніч, голова комісії Катерина Світельська, депутати Алла Гаврилюк, Леонід Хомутовський та Назар Ковальчук.

Під час засідання присутні члени комісії детально розглянули проєкти рішення та заслухали всі пропозиції та зауваження до питань. Зокрема, комісією було схвалено ряд проектів: про внесення змін до бюджету Олевської міської  територіальної громади на 2021 рік, про підтвердження членства у Всеукраїнській асоціації громад, про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад на 2021 рік, про встановлення ставок туристичного збору на території Олевської міської  ради, про надання дозволу на відчуження об’єкта малої приватизації,  комунальної власності Олевської міської територіальної громади, шляхом продажу на аукціоні без умов та ін.

Всі розглянуті питання будуть винесені на розгляд депутатів міської ради на чергову сесію, яка відбудеться 4 червня об 11.00 год.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту