Сьогодні в Олевську ЗНО з української мови та української мови і літератури

За інформацією Департаменту освіти і науки Житомирської ОДА, для участі в тестуванні з української мови та української мови і літератури в області зареєструвалося 12950 учасників, із них 3688 – для участі в тестуванні з української мови.

Для проведення зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та української мови і літератури задіяно 52 пункти в 8 освітніх округах: 24 – у м.Житомирі, решта – у містах Бердичів, Новоград-Волинський, Коростишів, Олевськ, Овруч та Малин.

Проведення тесту розпочнеться об 11 годині. Вхід до пунктів тестування триватиме до 10:50.

Для уникнення скупчень біля входу до пункту тестування допуск учасників до пункту розпочато о 09:50. У запрошенні-перепустці кожного учасника зазначено проміжок часу, протягом якого йому рекомендовано прибути до пункту тестування і пройти процедуру допуску.

Учасникам ЗНО необхідно обов’язково роздрукувати запрошення-перепустку, що розміщена на інформаційній сторінці.

Також для допуску до пункту тестування необхідно мати при собі оригінал сертифіката учасника ЗНО та оригінал документа, серія та номер якого зазначені в Сертифікаті.

Окрім того, учасникам рекомендовано взяти із собою 2–3 ручки з чорнилом насиченого чорного кольору та пляшечку з питною водою без етикетки.

Тест з української мови складається з 40 завдань. На його виконання учасникам буде відведено 150 хвилин.

Тест з української мови та літератури має 67 завдань. Кожен учасник отримає можливість працювати над ним 210 хвилин.

Оголошення результатів учасників зовнішнього тестування з усіх предметів відбудеться не пізніше 30 червня 2021 року.

Розгляд апеляційних заяв щодо результатів зовнішнього незалежного оцінювання розпочнеться з дня офіційного оголошення результатів.

Апеляційні заяви від учасників тестування, яких не задовольнили отримані результати ЗНО, будуть розглядатись, починаючи з дня оголошення результатів кожного тесту.

Випускники, які не зможуть узяти участь в основній сесії, зможуть зареєструватися для проходження ЗНО у додаткову сесію, яка відбудеться з 29 червня до 14 липня. Тестування з української мови та української мови і літератури у додаткову сесію відбудеться 09 липня 2021, а результати додаткової сесії будуть розміщені до 23 липня 2021 року.

Всього в Україні на проходження тестування з української мови та української мови і літератури зареєструвалися 377 тисяч учасників, більшість з яких складатиме тест з української мови і літератури – понад 250 тисяч вступників. На тестування з української мови зареєстровано 126 тисяч учасників.

Бажаємо всім учасникам успішного складання зовнішнього незалежного оцінювання!

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту