В перший літній день в Олевську відзначали День захисту дітей

Діти – маленькі частинки великого щастя, яке наповнює життя кожного дорослого радістю і теплотою.

1 червня, о 14:00 в центральному парку ім. Гагаріна була проведена концертно-розважальна програма з нагоди відзначення Дня захисту дітей, яке організувала Олевська міська рада.

Святкування розпочалось з привітального слова керівництва громади, яке завітало на свято.

«В цей сонячний літній день вітаю всіх з чудовим святом Днем захисту дітей. Зичу вам, дорогі наші дітки, міцного здоров’я, успіхів, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул! А батькам бажаю терпіння, доброти і ніжності. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі. Турбота про дітей, захист їхніх прав повинні стати одними з найголовніших наших обов’язків, щоб на обличчях наших дітей сяяли щасливі посмішки» – побажав міський голова Сергій Лисицький.

На святі найменші мешканці нашої громади танцювали, співали, гралися, приймали участь у конкурсах, одним словом – весело проводили час.

В конкурсі «Показ мод» навіть хлопчики приймали активну участь, за що були нагороджені смачними подарунками. Всі глядачі отримали море задоволення та позитивні емоції.

Під час свята учасники могли пофантазувати, виконуючи малюнок на папері та асфальті, а для більш активних було організовано квести, лабіринт та веселі конкурси на швидкість.

Протягом святкування на майданчику були розміщені фотозони, місця для настільних ігор, ліплення з пластиліну та читання цікавих книг, а також проводився майстер-клас з виготовлення значків-смайликів.

Боді-арт у виконанні вихованців ЦХЕТУМу був найбільш популярним, а творчі натури могли взяти участь у ляльковому театрі просто неба.

Повітряні кульки, морозиво, солодкі напої, випічка, соки, цукерки, які роздавали безкоштовно додали святкового настрою всім присутнім на святі. Всі бажаючі могли поринути у світ розваг та дитинства.

Дуже приємно, що в наш не легкий час, існують такі люди, які завжди готові підтримати і роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. Завдяки спонсорам, малята поласували солодощами, переможці конкурсів були нагороджені призами та цікавими подарунками, а діткам реабілітаційного центру були вручені подарунки майже на 6 тисяч гривень. Також за спонсорські кошти міська рада замовила батут діаметром майже 5 метрів, який буде доставлений найближчим часом.

Дякуємо нашим спонсорам: Сергію Лисицькому, Василю Ковальчуку, Леоніду Хомутовському, Павлу Налапко, Валерію Гарбовському, Олегу Рудницькому, Петру Осипчуку,  Євгену Шапіро, Олегу Нечипоруку, Назару Ковальчуку, Аллі Гаврилюк, Людмилі Черних, Віктору Хланю, Ірині Павловській, Тетяні Шиш, Людмилі Деняковій, Богдану Лозяну, Павлу та Максиму Хомутовським, Людмилі Фещук, Юрію Стафійчуку, Оксані Торгонській, Віктору Козловцю, Анатолію Мельнику, Юрію Герасименко, Івану Левківському, Віталію Шейко, Людмилі Васильчук, Павлу Дубровцю, Олександру Мальцеву та Лесі Сарницькій.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту