Благоустрій є візитівкою кожного населеного пункту

В кінці травня до Покровського старостинського округу Олевської міської територіальної громади була відправлена спецтехніка для упорядкування сміття, яким жителі с. Будки, с. Михайлівка та с. Покровське роками забруднювали свою територію.

Сміттєзвалище розташоване на території с. Покровське (як кажуть жителі на території «асфальтного заводу») , за офіційною документацією розмір сміттєзвалища становить  в межах  50 м на 50 м, проте, громада села хаотично викидає сміття і забруднює розпайовані ділянки мешканців. В результаті засмічена територія сягає майже 3 кілометрів та завширшки до 200 метрів.

«Особливо обурює те, що покровчани роблять стихійні смітники, де кому хочеться. Прибираєш ділянку, а через деякий час там знову купи сміття.Прибирати потрібно не лише під порогом, а також і на прилеглій території. Адже нам разом жити у нашому селі» – говорить староста села Олена Кондратовець.

Під керівництвом заступника міського голови Сергія Гончара, бригада благоустрою Олевської міської ради вже на початку червня прибрала 50% засміченої території. На даний час благоустрій ще не завершено, роботи з очищення від сміття тривають.

Олевська міська рада закликає кожного мешканця громади дбати про чистоту навколишнього середовища, вивозити сміття в спеціально відведені для цього місця, при проведенні відпочинку не забруднювати парки, лісосмуги, прибережні та придорожні смуги побутовим відходами.

Важливо привчати своїх дітей та онуків до порядку та культури змалку. Кожен з нас має змогу навести порядок там, де проживає.

Давайте зробимо нашу громаду чистою, культурною та привабливою.

 

 

 

 

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту