В міській бібліотеці для дітей створено Євроклуб

При міській бібліотеці для дітей стартував проєкт євроклубу  «Єдність у багатоманітності» за підтримки проєкту Представництва ЄС в Україні «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні».

Мета євроклубу : сприяти формуванню почуття європейської єдності через поширення знань про Європу та Європейський союз; формування європейського світогляду; підвищення громадянської та політичної культури; сприяти розвитку талантів учнів, їх винахідливості та кмітливості.

Запрошуємо учнів-дітей нашої громади долучитися та стати учасниками нашого євроклубу!

Під час наших зустрічей ми будемо займатися вивченням Європи, Європейської інтеграції, історії, географії, культури, мистецтва, науки.

Знайомитися з традиціями, звичаями, стилем життя Європейських країн. Також будемо збирати інформацію про Україну, як європейську державу.

А взагалі, будучи членами Євроклубу Ви зможете:

  • цікаво проводити час;
  • отримувати нові знання;
  • подорожувати;
  • поближче познайомитися з культурою країн Європи та багато іншого.

Чекаємо всіх бажаючих!

#Euroquiz #євроклуби2021

Довідка. Конкурс проєктів євроклубів України проводиться в рамках проєкту Представництва Європейського Союзу в Україні «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні». Проєкт сприяє поширенню європейських цінностей, інформації про культурні та освітні програми ЄС та процеси євроінтеграції України серед молоді віком 10 – 35 років.  

https://euroquiz.org.ua/events/view/442

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту