Сердюки відсвяткували День села

21 червня жителі села Сердюки відзначали День села.

Розділити радість свята разом з жителями завітали: міський голова Сергій Лисицький, його заступник Юрій Данюк, керуючий справами виконавчого комітету Володимир Дворецький, депутат міської ради Сердюківського округу Леонід Хомутовський та начальник відділу культури та туризму Ірина Кльоц.

Традиційно в Сердюках в День села  біля хресного знака проводиться молебень, до якого долучаються всі православні жителі.

Далі на імпровізованому майданчику біля фельдшерського пункту відбулось святкування Дня села.

Зі словами щирих вітань до присутніх звернувся голова Олевської громади Сергій Лисицький: «Я дуже щасливий, що можу сьогодні розділити разом з вами радість свята. Я впевнений, що такі теплі зустрічі додадуть сили і наснаги працювати далі на користь нашої громади. Зичу всім жителям міцного здоров’я, добробуту та родинного затишку».

Подяки від Олевської міської ради та грошові нагороди отримали: завідувачка ФП Тамара Сорока, директор Сердюківської ЗОШ Сергій Мирончук, жителі села Сердюки Катерина Омельчук та Олександр Сорока та гурт «Полісяночка».

Також міський голова вручив сертифікат на придбання акустичної системи для сільського клубу, а місцевому колективу пообіцяв найближчим часом подарувати сценічне взуття.

Депутат міської ради Леонід Хомутовський також вручив грошові нагороди активним жителям села.

Привітати сердюківців з подарунками приїхали гості із сусіднього села Лопатичі.

Вітав громаду зі святом також протоієрей Андрій, настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці (с.Ло­патичі).

Концертну програму підготували талановиті жителі та колективи сільського будинку культури.

Цього дня зі сцени звучали вітання та слова щирої подяки та шани активним жителям села, поважним парам, які прожили у шлюбі понад 50 років, найстаршим та найменшим жителям та ін.

Для дітей на території було організовано розваги: надувні батути, електромобілі та різноманітні настільні ігри.

Староста села Інна Чорна подякувала всім за любов до рідного краю, за працю і творчість та висловила щиру подяку спонсорам свята: Олевській міській раді, депутату Леоніду Хомутовськомку та всім місцевим приватним підприємцям.

Завершився захід святковою дискотекою.

 

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту