Будки відзначили День села

7 липня в селі Будки Олевської громади святкували День села.

Для жителів громади цей день став ще одним приводом зібратися разом, поспілкуватися з один з одним, послухати музичні композиції, подивитися на виступи своїх односельчан та гостей.

Перед початком святкування, біля місця де закладено фундамент майбутнього храму, отець Микола відправив спільний молебень та освятив Хрест. До молебеню долучились також православні жителі.

Громаду, яка зібралася біля сільської школи завітали привітати : міський голова Сергій Лисицький, його заступник Юрій Данюк, депутат міської ради Павло Налапко та начальник відділу культури та туризму Ірина Кльоц.

Від Олевської міської ради подяки та грошові нагороди отримали активні жителі села: Валентина Ліньова, Олена Бондарчук, Ганна Макарчук та Олександр Денисенко.

Також міський голова вручив директору Будківської ЗОШ І ступенів Валентині Ліньовій сертифікат на придбання канцелярії для школи та додав, що найближчим часом для зручності буде облаштовано прилеглу територію ґанку сільсокї школи.

Депутат політичної партії «Слуга народу» Олевської міської ради Павло Налапко також вручив подяки та грошові премії: учаснику бойових дій Сергію Резніченку та зразковій мамі Марині Існюк та зазначив, що до початку навчального року у школі за його сприяння будуть замінені двері.

До того ж, групу місцевих жителів у різних номінаціях та спонсорів було відзначено нагородами і подарунками від старостинського округу.

Яскравою сторінкою святкування стали виступи жіночих вокальних ансамблів  “Кумоньки” із с. Сущани та  «Чарівниці» із с. Покровське, а також місцевих діток.

Закінчилось дійство святковою дискотекою та феєрверком.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту