Відбулась дев’ята сесія 8-го скликання Олевської міської ради

Дев’ята сесія Олевської міської ради 8-го скликання відбулась 8 липня у великій залі міської ради.

Для роботи сесії зареєструвались 23 депутати. На порядок денний було винесено 59 питань, включаючи «Різне».

Перед початком роботи сесії депутатами було прийнято рішення про розподіл сесії на два пленарних засідання, так як 59-те питання порядку денного  – Звіт старост Олевської міської територіальної громади потребує додаткового опрацювання.

Розпочалась сесія з вручення міським головою Сергієм Лисицьким грамот та грошових нагород за спортивні досягнення жителям Олевська –  Андрію Кондратюку та Дмитру Редьку.

Далі на порядок денний  виносились питання плану роботи на ІІ півріччя та зміни до бюджету Олевської міської ради.

Одноголосно було прийнято рішення про надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади.

Місцеві обранці затвердили в новій редакції Статути Олевського Центру дитячої та юнацької творчості та КП «Олевська міська друкарня», а також, затвердили структури та штатну чисельність відділу культури та туризму і відділу освіти, молоді та спорту Олевської міської ради.

Своїм рішенням депутати надали згоду на прийняття нерухомого майна з державної власності у комунальну власність Олевської міської територіальної громади, частина об’єктів якого може значно покращити соціальну інфраструктуру  Олевської ТГ.

Також депутати затвердили програму «Питна вода Олевської міської територіальної громади на 2021-2025» та внесли зміни до програми «Оздоровлення та відпочинку дітей на 2017-2021 роки».

Значну частину сесії становили земельні питання, за результатом розгляду яких були прийняті відповідні рішення.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту