Святковий концерт з нагоди Дня селища Дружба

Щирі, доброзичливі, гостинні, дружні, талановиті та працьовиті жителі Дружби відсвяткували в неділю День селища.

На урочистий концерт, який відбувся в будинку культури завітали міський голова Сергій Лисицький, його заступник Юрій Данюк, депутат міської ради Катерина Світельська та начальник відділу культури та туризму Ірина Кльоц.

Почесні гості вітали дружбівців з Днем народження та дарували подарунки. Голова громади вручив старості сертифікат на суму 5000 гривень, а також подяки та грошові премії активним жителям селища – Олені Мосаковській, Наталії Войтюк, Оксані Музичці, Геннадію Каренді.

Депутат міської ради від партії «СЛУГА НАРОДУ» Катерина Світельська долучилась до привітань і також вручила подяки та грошові винагороди: медичним сестрам Людмилі Торгонській та Ользі Івашко, Віктору Липському та матері двох дітей-інвалідів Наталії Тарасевич.

Будинок культури був вщент заповнений глядачами і недарма, адже, концертна програма була насичена цікавими номерами та виступами.

На початку заходу пролунав Гімн України під живий супровід у виконанні маленької дівчинки, який розчулив усіх присутніх у залі.

Місцеві господині люб’язно пригощали смачними пиріжками всіх, хто прийшов подивитись концерт.

Пісні, танці, гумор та весела атмосфера царювала того вечора у залі.

Шанованим жителям селища, навіть, вручали «Оскар»,  і вони під бурхливі оплески отримували свою нагороду, виходячи на червону доріжку.

«Господиня селища» – староста Ольга Хомутовська щиро дякувала за всебічну підтримку та співпрацю активним дружбівцям, а також керівництву громади, яке завжди допомагає та йде на зустріч у будь-якому проханні.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту