Працівники РЕМу «обрізали» каштани в Олевську – створено комісію

Днями працівники Олевського РЕМу проводили роботи із розчищення ліній електропередач, внаслідок чого нещадно обрізали каштани на вулиці Княгині Ольги в Олевську. Вулиця Княгині Ольги – це центр міста, тут роками насаджували і доглядали за алеєю із каштанів. Це не вперше олевчани обурюються технологією «кронування» дерев у місті Олевським РЕМом.

Всі обставини ситуації на місці з’ясовували секретар ради Сергій Мельник, заступник міського голови Сергій Гончар, майстер із благоустрою Василь Осипчук із керівником Олевського РЕМу Володимиром Павленком.

У них все згідно плану і відповідна інформація була розміщена на сайті обленерго, пояснював керівник Олевського РЕМу. Мовляв, це впливає на якість напруги, на що скаржаться жителі прилеглих будинків.

Натомість, жодних листів, повідомлень чи то дзвінків про наміри проводити ці роботи міська рада не отримувала. А мала б, бо такі роботи потрібно узгоджувати.

Заступник міського голови Сергій Гончар був шокований побаченим і переконував, що так робити ні в якому разі не можна було, адже дерево може «загинути» після таких втручань. Дійсно, невже в 21 столітті не має більш гуманного методу роботи із зеленими насадженнями. У міській раді обурені тим, як по-варварськи порізали дерева та ще й напередодні свята Дня Незалежності. Дане питання було винесено на сесію міської ради. Депутати вирішили створити комісію по обстеженню та встановленню законності обрізання зелених насаджень (каштанів). До складу комісії увійшли заступник міського голови Сергій Гончар (голова комісії) та депутати – Сергій Вовк, Леонід Вардецький, Назар Ковальчук та Володимир Рабош.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту