У «Поліській перепічці» взяли участь всі старостинські округи громади

Найбільш колоритний захід під час святкування Дня Незалежності в Олевську – це «Поліська перепічка». Він показує всю щедрість та гостинність полісян. Участь у кулінарному святі взяли 20 старостинських округів і відділ освіти, молоді та спорту міської ради.

Учасники демонстрували кулінарні «хіти» свого села, приготували популярні стародавні та сучасні страви. Зустрічали гостей з дотриманням українських традицій – з короваєм та піснею, бо яке ж українське свято без української пісні. Тут і застільна, і жартівлива. Пригощали найсмачнішими домашніми стравами та духмяною випічкою з печі. Захід відвідали керівництво громади. Міський голова Сергій Лисицький особисто завітав до всіх учасників «Поліської перепічки».

«Поліська перепічка» – це не лише гастрономічний захід, це свято, яке об’єднало всю громаду, всі округи. Враховуючи, що через дощ його довелося перенести у Будинок культури, ми його провели ще й під одним дахом. Я отримав багато позитивних емоцій та вражень. Хочу подякувати всім учасникам, старостам за теплі вітання та старанну підготовку. Бажаю нам зустрічати разом ще багато свят та робити безліч гарних справ», – підсумував свято міський голова.

Більше фото за посиланням https://www.facebook.com/OlevskOTG/photos/pcb.4676905338986288/4676889348987887/

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту