Підсумки акції «Збери дитину до школи»

У рамках акції «Збери дитину до школи», оголошену міською радою спільно із Службою у справах дітей та Центром соціальних служб, вдалося допомогти 80 дітям. Це близько 30 сімей із Калинівки, Майдану, Лопатич, Бацевого, Рудні-Бистрої, Поясків, Тепениці, Хмелівки, Олевська та Будків. Мета акції – забезпечити дітей-першокласників (першочергово) та старших дітей із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, шкільним приладдям.

На одній із нарад міський голова Сергій Лисицький дав доручення оголосити благодійну акцію, щоб допомогти кризовим сім’ям зібрати дітей до школи. За результатами обстеження таких сімей було складено список дітей, які цього року йдуть до 1 класу та дітей, батьки яких не мають змоги самостійно зібрати їх до школи. Міський голова один із перших долучився до акції та надав кошти на придбання десятьом дітям шкільних наборів (портфелі та канцелярія).

Долучилися до акції і небайдужі підприємці, спільними зусиллями яких вдалося зібрати близько 10 тисяч гривень. Це Максим Ковалінський, Людмила Фещук, Тетяна Шиш, Олег Каретін, Євгеній Шапіро, Віктор Козловець, Олександр Мальцев, Юрій Герасименко, Володимир Гаврилюк, Ірина Михайленко, Євгеній Дубченко, Ірина Федорчук, Аліна Торгонська, Іван Левківський, Олег Рудницький, Віктор Хлань, Назар Ковальчук, Олег Карпов. Загалом 30 першокласників отримали портфелі та шкільне приладдя, іншим дітям з вказаних сімей надали шкільні зошити.

Міський голова Сергій Лисицький особисто дякує підприємцям за їх небайдужість та допомогу дітям.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту