Музична школа влаштувала святковий концерт до Дня знань

День знань в Олевській музичній школі зустрічали святковим концертом. Викладачі разом із учнями підготували найкращі номери, в кожному з яких головну роль грає музика. Свято – це гарна можливість показати чому навчились діти за рік, познайомити з новими талантами і, звісно, влаштувати дітям виступ на публіці, адже юні артисти скучили за сценою, їм важливо частіше виступати і набиратись досвіду.

 Шанувальниками творчості нашої музичної школи є міський голова Сергій Лисицький та заступник міського голови Юрій Данюк, які завітали на свято.

Після концерту, директор музичної школи Тетяна Тимків із гордістю оголошувала про здобутки вихованців, вручила грамоти та нагородні листи призерам та учасникам конкурсів і фестивалів.  

Міський голова подякував високопрофесійному викладацькому колективу за розвиток творчих здібностей дітей та вручив подарунковий сертифікат від міської ради на придбання музичних інструментів (металофонів). Директору школи він передав сертифікат на суму 10 тисяч гривень від народного депутата Арсенія Пушкаренка.

Подяками міської ради та грошовими винагородами відзначили викладачку по класу народних інструментів Талах Анжелу, викладачку по класу фортепіано Кравченко Юлію та викладачку по класу сольного співу Павлушенко Тетяну.

Грамотою Коростенської РДА нагородили викладачку по класу баян Баланчук Галину.

Цей рік навчання був непростим. Повноцінним заняттям заважали локдауни, дистанційка, лікарняні, епідемія… Надзвичайно важко було вчитись, але педагогічна майстерність викладачів взяла верх і , навіть, у таких умовах музична школа надбала об’ємний музичний матеріал, якого вистачило б на кілька концертів.

Маємо велику надію, що учні та викладачі музичної школи і надалі своїм творчим здобутком прославлятимуть нашу громаду і здобуватимуть перші місця та звання лауреатів серед колективів України та світу.

Більше фото та відео на сторінці Олевської міської ради у мережі Фейсбук 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту