Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

31 серпня відбулось засідання виконавчого комітета, яке пройшло під головуванням міського голови Сергія Лисицького. У ході засідання розглянуто 23 питання з різних сфер життєдіяльності громади та прийнято позитивні рішення.

Рішенням виконавчого комітету 64 жителям громади надали матеріальну допомогу на загальну суму 81 тисяча гривень. Члени виконкому розглянули соціальні питання щодо опіки над дітьми та влаштування дитини до спецшколи. До списка жінок із званням «Мати-героїня» додасться дві жительки громади, з міста Олевськ, 1970 р.н. та села Копище, 1984 р.н., які народили та виховали п’ятеро дітей до 8-річного віку.

Розглядалось п’ять питань щодо квартирного обліку громадян, зокрема про взяття та зняття з квартирного обліку, інше.  Учаснику бойових дій в зоні проведення АТО Ткачу Я.М., який  перебував у списках на першочергове отримання житла, із житлового фонду Олевської міської ради було надано будинок в селі Тепениця.

Згідно звернень, надано дозвол на зрізання аварійних зелених насаджень на кладовищах, територіях комунальних закладів, інше. Відмовлено у дозволі на зрізання 33 сосен, які ростуть на території школи, директору Копищенської ЗОШ І-ІІІ ст. Лозко М.М.

Надано дозвіл на збір вихідних даних на підключення до централізованої мережі водопостачання, про присвоєння та зміну адрес, затвердження розпоряджень міського голови.

Нові тимчасові споруди встановлять на вулиці Б.Хмельницького в Олевську, на вул. Сергія Шепетька в Сущанах та по вул. Центральна в селі Юрове. Заяви про  надання дозволу на встановлення тимчасових споруд надійшли від громадян, приватних підприємців та ДП «Олевське лісове господарство».

Члени виконкому схвалили Прогноз бюджету Олевської міської територіальної громади на 2022-2024 роки, затвердили звіти про виконання фінансових планів Олевського ЦПМД та центральної лікарні.

Наступним питанням затверджено Положення про Олевську міську ланку територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Житомирської області. Метою створення та функціонування міської ланки є здійснення заходів щодо захисту населення і території міста від надзвичайних ситуацій у мирний час та в особливий період. Останнім питанням затвердили Паспорт ризику виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на території Олевської міської територіальної громади Житомирської області.

Рішення виконавчого комітету від 31.08. 2021 р. розміщено на сайті Олевської територіальної громади у вкладці «Документи».

 

 

Міський голова Сергій Лисицький вітає старосту Калинівського округу Надію Назарчук з Днем народження

 

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту