Комфортно та доступно: у ЦПМД завершено ремонт реєстратури

В Олевському центрі первинної медичної допомоги завершили капітальний ремонт ресепшна (реєстратури).

Так, у відділі реєстратури було повністю відремонтовано стелю, підлогу, стіни, замінено освітлення на сучасне. Стіни коридору, який веде до дитячих лікарів безкоштовно розмалювали місцеві художники: Володимир Гришко, Наталія Левченко, Наталія Мидловець, Наталія Дубровець та Ірина Штурба.

Також  відремонтовані два кабінети для щеплень, окремо для дорослих та дітей.

Після проведеного ремонту тут з’явилися умови для вільного доступу до закладу всіх груп населення. Для пацієнтів з маломобільної групи населення також облаштовано вбиральню.

Проведення ремонтних робіт, придбання інвентарю та меблів здійснили за благодійні кошти та за кошти Центру, значну частину витрат взяв на себе міський голова Сергій Лисицький, який також подарував для оновленої реєстратури  плазмовий телевізор. З будівельними матеріалами допоміг заступник міського голови Сергій Гончар.

 

 «Я хочу вам подякувати за те, що Ви є прикладом єдності колективу. Ця робота, яку ми виконали за невеликий термін, є прикладом того, що завдяки злагодженій праці всіх є чудовий результат. Бажаю вашому Центру успіхів та процвітання»,- зазначив у своєму вітальному слові міський голова Сергій Лисицький.

Генеральний директор Центру первинної медичної допомоги Наталія Мельчинська подякувала всім, хто долучився до ремонту: «Наша мета зробити так, щоб пацієнти закладу могли отримувати якісні медичні послуги у комфортних та доступних умовах.  У тому що ми зробили, я завдячую працівникам центру, їхнім родинам, міській владі та всім небайдужим громадянам. Неочікувано для себе, але кожен з такою наснагою долучився до всіх процесів ремонтних робіт. Багато хто з них витрачав свій вільний час, власні кошти, щоб швидше завершити ремонт».

Приємно, що спільними зусиллями вдалось реалізувати ще одну гарну справу на користь жителям громади.

Фото до ремонту

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту