В Олевській ТГ триває капітальний ремонт ділянки дороги до станції Пояски

На Житомирщині в рамках Програми Велике будівництво розпочали облаштування сучасної дороги, що пролягає до Біотехнологічного ліцею у селі Радовель. Про це написав на своїй сторінці у мережі Фейсбук голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.
Тривають роботи на ще одному об’єкті програми Президента «Велике будівництво» на Житомирщині – капітальний ремонт ділянки дороги до станції Пояски, що розташована в Олевській громаді. Завдяки програмі Президента ще одна білощебенева дорога у Житомирській області перетвориться найближчим часом на сучасне асфальтове дорожнє покриття.
Важливість цього маршруту полягає у тому, що він є основною дорожньою артерією із низкою населених пунктів, в одному з яких знаходиться передовий освітній заклад області – Біотехнологічний ліцей у селі Радовель. Тож нова дорога забезпечить не лише комфортне пересування територією області, а й зробить легким шлях до нових знань дітям з різних куточків Житомирщини на інших областей України, що навчаються у ліцеї Радовля.
Ремонт дороги передбачає фрезерування існуючого покриття, влаштування вирівнюючого шару з асфальтобетонної суміші та влаштування поверхневої обробки. Крім відновлення покриття автошляху у вартість робіт включено нанесення дорожньої розмітки на всій відремонтованій ділянці дороги та заміна дорожніх знаків.
Наразі, дорожниками вже влаштовано більш, ніж 3 кілометри вирівнюючого шару та розпочато процес влаштовується верхнього шару покриття асфальтобетонної суміші. Загалом буде облаштовано понад 7 кілометрів дорожнього покриття.
Продовжуємо працювати для того, щоб і жителі Житомирщини, і водії, і пасажири, почували себе комфортно і з задоволенням користувалися якісними дорогами.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту